Ett år!! Jubileum med 'Vid mitt bord'.

Tänka sig att det har gått ett helt år sedan jag började att blogga?!
Tiden har gått fort och jag har väl varken varit flitig eller så strukturerad med min blogg.
Den har fungerat mest som en dagbok, ett sätt att få skriva av sig lite om allt möjligt.
När jag ser tillbaka och läser det jag skrivit så ser jag ju att jag skriver så som jag pratar - lite för fort, lite rörigt och ostrukturerat (det gäller att hänga med i mina tankegångar, hehe) men iallafall rättstavat för det mesta. (Måste erkänna att jag har svårt att läsa bloggar, eller artiklar överhuvudtaget, där det finns för mycket grammatiska fel eller där stavningen brister)

Förra året så gav jag ju en hel del nyårslöften, och det ska jag göra i år med, ett av löftena kan väl vara att satsa mer på bloggen, göra den lite mer strukturerad och lättare att hitta i.
Det jag måste bestämma mig för först är ju vad jag vill med den, vill jag nå ut till så många som möjligt eller vill jag hålla det inom min comfortzon? Ska den nån gång i framtiden bli ett hjälpmedel till nånting större, jag har ju redan domänen...?

I vilket fall som helst så tänkte jag 'fira' ett år med att byta tema, jag hoppas att det ser ok ut. Fördelen med detta tema är att det finns en sökfunktion högst upp till höger så att det blir lättare att hitta t ex ett recept.
Det ser snyggast ut i en dator men är helt ok i mobil och på surfplatta.

Sedan heter ju temat 'Dreamcatcher' så jag får väl använda 2015 till att fånga mina drömmar =)
Det svåra är ju att sätta fingret/namnet på sin dröm - jag är väldigt tacksam och tillfreds med det jag har. Utan att för den skull 'luta mig tillbaka' för det gäller ju att underhålla det man har, det är ju riktigt tydligt när man pratar om träning men det är definitivt nödvändigt när det gäller relationer, både med familj och vänner.
Jag har under årens lopp tappat en del vänner för att jag inte 'har haft tid', nu har de blivit 'bekanta' istället.
Misstolka mig rätt här, man kan inte säga ja till allt och man måste få prioritera men idag kan man lätt visa att man tänker på en person genom att slänga iväg ett sms eller ett mail. Det ska givetvis inte ersätta att träffas IRL (in real life, Antons not.) men är klockan över tio på kvällen så kanske man inte vill ringa en småbarnsmamma, och istället för att skjuta upp det och glömma det även nästa dag så kan man ju dra iväg ett 'Hej, hur mår du?' elektroniskt =)
Det får väl bli ett nyårslöfte det med, att bli bättre på att hålla kontakten!

Det var två löften redan, haha! Jaja, det kommer mera innan året är slut!

Frågan är ju hur det gick med mina löften inför 2014...
Det har faktiskt gått rätt så bra.
Träningen har blivit lite mer åsidosatt än jag hade tänkt men framförallt har jag väl tagit mig i kragen när det gäller att variera mig, det var några perioder där som blev lite enformiga men på det hela taget så har jag lyckats att blanda träningsformer.
Maten har lyckats över förväntan, jag har slarvat mycket men jag har lärt mig massor på vägen. Jag vet hur jag reagerar på olika livsmedel och jag vet hur jag ska förbereda mig inför 'planerat fusk' och jag vet hur jag ska äta för att återhämta mig. Och vi ska ju inte glömma min älskade kombucha! Vad vore jag utan min kombucha? Den får magen i ordning i ett nafs. Jag måste faktiskt erkänna att min kombucha är godare än den jag har köpt! Ha, sådär, då fick jag det sagt! Vill ju inte skryta men jag tycker så iallafall =)
Jag hade ju även ett löfte att ta hand om mig mer, att unna mig spakvällar hemma och kanske t om nån massage nån gång. Det löftet har väl gått sisådär men det var iallafall bättre än året innan =)
Jag har skött mina naglar iallafall, här är julvarianten... 
Idag har jag skrivit nyårsmenyn, den kommer att bli helt paleo förutom vinerna...Nu blev jag inspirerad att fixa till bloggen så nu ska jag skissa på en 'bloggplan'!

Kramkram
//J

Visa fler inlägg