Allmänt Paleocrunch, kaos, kök

Kök i kaos...

När jag väckte mitt lilla hjärta imorse så visade det sig att han blivit sjuk, han var lite hängig igår kväll men eftersom de hade haft friluftsdag på skolan trodde jag bara att han var trött. Han är väldigt sällan sjuk. Och han var bara sugen på muffins. Och när mitt hjärta ber om muffins så bakar man muffins! Även om man har ett kök i kaos. Håller ju på att göra om litegrann, har varit på Ikea två dagar i rad nu och även en sväng till tre av de större vitvarukedjorna, men ingen har det jag vill ha så det blir en nödlösning som säkert blir bra. Ägnade gårdagskvällen att montera nya handtag och idag skruvade vi hyllor, det går framåt sakta men säkert. 
På tal om att ingen har det jag vill ha så finns inte det soffbordet som jag bestämde mig för kvar på Åhléns. Typiskt! Men idag hittade jag ett som jag gillar bättre, så det var väl någon mening med det... 

Nu väntar vi bara på nya soffan och nya mattan ;-) ... och resten av köket förstås!
Jag gjorde citronmuffins med kokos i miniformat. Ska testa en justering i receptet så kommer det på bloggen sedan. 

Stressad som jag var och trångt i köket nu så brände jag mig förstås, usch!

Hade tänkt att packa ikväll, imorgon bär det ju av till stora staden och Nike Blast, men favvokläderna låg i tvätten så det var bara att dra i gång maskinen och packa imorgon istället. Tur att träningskläder torkar fort ;-)
Har iallafall laddat upp med Paleocrunch!!!

Nu måste jag sova, tjing tjing!

Visa fler inlägg