Kors i taket - har jag knäckt koden?

Imorse var jag nere på gymmet med Marta och vet ni vad? Jag tyckte att det var jättekul och längtar redan till nästa gång =)
Det trodde ni inte va?! Jag har ju tyckt att det varit ok att gymma men inte direkt jättekul. Jag har känt mig nöjd efteråt men aldrig som nu längtat till nästa gång. Med känslan att då, då minsann ska jag öka =)
Jag har kanske efter många om och men äntligen knäckt koden!

Jag åkte ifrån min IPhone imorse men som tur är så är jag ju gift med världens gulligaste, han svängde förbi Frisk med min telefon och hann med att ta en kaffe med mig och Cattis. 

Det är extra bra om jag kommer igång med styrketräning nu eftersom mina fötter krånglar. Jag har haft känningar i vänster häl och med det troligtvis överbelastat högerfoten. Jag ska kolla efter nya skor idag för mina adidas känns inte bra längre, kanske är de slut i dämpningen. Jag fick så ont i högerfoten på bodystepen i måndags att jag tog av mig skorna och körde barfota sista kvarten. Det gick det med =)
Men jag saknar mina Nike AirMax, de bästa skorna till bodycombat och bodystep. Till löpning kör jag Asics och i gymmet och till vardags Nike Free. 

Vi var ju på High Chaparral med goda vänner i helgen. Där hade vi mest sol och värme med även regn och åska. Vi åt och drack gott, bland annat så tryckte jag i mig en hel portion churros med mjukglass. Gluten? Mejeriprodukter? Socker? Hmm, jaja jag fick ju lida för det sen... Jag tog mitt straff! Och det gjorde jag igår också då vi fortsatte på inslagen linje genom att besöka Smultronstället i Söderköping...


Det finns ju jättegoda paleotreats att smaska på istället. T ex chiapudding med raw choklad... 

Blanda 1 dl kokosmjölk med 1 msk honung, 2 msk raw kakao och 1/4 tsk vaniljpulver i en tät burk och skaka ordentligt. Blanda i 1 msk chiafrön och skaka igen. Rör ner några frysta hallon och låt stå minst en halvtimme i kylen!

Mums, säger bara slurp så är det slut =)


Idag hade jag jättetrevligt lunchsällskap, Anton åt tacos och jag pulled chicken. 
Apropå lunch så är den slut nu!
Avslutar med ett väldigt passande citat ;)


Visa fler inlägg