Allmänt shopping

Vårsnuva och shoppingglädje...

Mitt förra inlägg sprudlade ju inte av glädje direkt och om jag hade skrivit något igår så hade nog det också gått i moll. Men idag, fortfarande snuvig och hostig dock inte lika illa, så känns allt mycket bättre. Min förkylning från helvetet har gått över till vårsnuva, ni vet som skillnaden mellan en rejäl, blåsig storm till ett stilla sommarregn =) Jag har till och med liiiite förhoppning om att kunna träna imorgon. Bodycombat förra söndagen var ju mitt sista pass så det blir precis en vecka som jag inte fått träna :-(
På tal om träning så måste jag ge en stor eloge till alla som kört Spin of Hope idag, träning för kampen mot barncancer. 
Idag kom Martin till mig på jobbet och efter vi hade stängt så gick vi en sväng på stan. Vi fikade bland annat på Espresso House, det blev 'paleoish' med deras nuttybar, mangomynta-frappuccino och kaffe. Martin valde ju en mudcake med grädde förstås och jag var ju tvungen att smaka en bit!
Stadium hade 25% på allt så där shoppade vi loss totalt =)

Det här är bara mina grejer och jag brukar faktiskt köpa färg!! Vet inte vad som hände idag, den enda färgklicken blev en lila hoodie. Hoodien och combatshortsen är soc, löpartröjan och ett av linnena Adidas och tightsen från Nike har jag varit sugen på ända sen Nike blast. Ett basic svart Nike-linne blev det också. Martin köpte tre tröjor och sen köpte vi en födelsedagspresent till Anton =)

Förra året så här års så hade vi fullt upp med att planera inför syrrans och Dannes bröllop, de gifte sig sjätte april och Martin och jag var värdpar. Väldigt trevlig och lyckad fest!
I bröllopsgåva från oss så fick de en resa till Rom (tillsammans med oss förstås) och idag när vi gick på stan och såg hur alla på uteserveringarna vände sina ansikten mot solen så längtade jag verkligen tillbaka dit!!

Vi hade det jättemysigt, tyvärr så sabbade jag det lite med att få dubbelsidig lunginflammation :-(
Jaja, desto större anledning att planera in en ny resa =)

Idag åt jag samma gamla vanliga frukost, jag måste verkligen förnya mig lite men den är ju god och väldigt snabbt gjord... På kvällen nu har vi grillat fläskkarré och sparris. Till det gjorde vi en enkel tomatsallad och baconinlindad sötpotatis, yummie!! 


Jag har på senare tid fastnat för små snacksmorötter, det perfekta snacket!
Martin köpte chips till mig idag, inte paleo men close enough... Har inte testat dem än men det blir nog lite chips framför Gladiatorerna nu. Här väntar vi egentligen på femte avsnittet, 12:e april, då Jessie är utmanare, go Jessie!!!
BTW- glöm inte ställa fram klockan, nu är det sommar, tjohoo!! 


Visa fler inlägg