Mycket hjärta och mycket smärta

I torsdags firade Martin och jag att vi varit tillsammans i femton år. Femton år, jisses vad tiden springer iväg. 
Mitt hjärta hade bokat bord på 1854, det ligger precis bredvid jobbet så efter att jag hade stängt så kom han dit och vi sprang genom regnet ca tjugo meter =) Skönt att ha det så nära!
Det var första gången vi var där (det är relativt nyöppnat) det är alltid fullt och jag kan förstå varför. Mysig atmosfär och mycket god mat, det blir nog fler gånger. 
Jag fick en jättefin ring...


... något för stor men snart har jag den i rätt storlek =)

När vi kom hem så drack vi ett speciellt vin - 
Citat 'Den tredje torsdagen i november varje år, firas "Beaujolais Nouveau" - det är första dagen flaskorna från de gamaydruvor som skördats samma sommar, släpps. I Frankrike kallas dagen "Beaujolais Nouveau Day". Det finns ungefär 120 Beaujolais Nouveau -relaterade festivaler som hålls i Beaujolais regionen och några flaskor från den sex veckor gamla skörden skickas också till övriga världen i tid för att korkas upp för tillfället.' Slut citat. 
Gott var det iallafall =)

Jag har haft riktigt ont i magen den senaste tiden, jag har mig själv att skylla för jag har slarvat både med kost och träning. Jag har inte släppt taget helt som jag kan göra ibland utan jag har tränat litegrann och hållt mig åtminstone 50/50 till paleo. Men med lite negativ stress och mycket på jobbet så räcker inte det. 
Men när jag tyckte som mest synd om mig själv, ihopkrupen med en filt framför tvn och kombucha i glaset så läser jag på Facebook att några nära vänner till oss förlorat ytterligare en nära i cancer. Då känner man sig så arg och ledsen och förbannad och maktlös. Fuck cancer! 
Den fysiska magsmärtan bleknar totalt i skuggan av rädslan att detta monster ska drabba nära och kära.

Lite hjärta och lite smärta så här en regnig novembermåndag, hoppas att veckan som kommer bjuder på lite ljusglimtar. 


Visa fler inlägg