På väg tillbaka...

Nu känns det som om livet är på väg åt rätt håll igen =) 

Det var jätteroligt att träffa Simon igen och den här gången blir det inte så långt till nästa gång!!
I väntan på tåget så åt vi lunch på Egon vid Oslos sentralstasjon (älskar norrmännens stavning, precis som det låter ju). Jag åt en jättegod omelett och i väntan på maten så var vi 'sociala familjen'. Och så har jag kunnat träna ett par gånger nu efter rosfeber, penicillin och sträckning. Det har blivit bland annat bodycombat, spinning och bodybalance. Jag har fortfarande ont i baksida lår men jag har anpassat vissa rörelser så att det fungerar rätt ok. Jag har ju rullat ihop min yogamatta till en 'foamroller', det är ju inte riktigt samma sak som en äkta men man tager vad man haver =)
Jag vet inte om den hjälper men jag tänker fortsätta ett tag till iallafall!

Imorse var jag så ivrig att träna att jag fick stå utanför och vänta på att de skulle öppna, haha!!

Hua, mörkt var det men inte kallt iallafall!

På tal om mörker, vad säger man om den här annonsen?

Är det inte läskigt på riktigt att det finns en industri som helt legitimt säljer de här konstgjorda sakerna som inte hör hemma i vår kost? Och dessutom är främsta målgruppen barn!
Vill ni ha gott och naturligt godis så finns massor med alternativ...
Jag älskar yoyos, det är fruktrullar som till och med påminner om traditionellt godis till utseendet. Frukt är ju också jättegott, grönt äpple med mandelsmör är ett jättesnaskigt mellanmål och vill man ha lite friskare smak så är körsbärstomater perfekt, jag kan trycka i mig en hel ask! 
Jag gillar godiskapitlet i Ulrika Hoffers bok, därifrån kommer det nog att hamna några alternativ på vårt julgodisbord =)


På tal om böcker så köpte jag en norsk paleobok när vi var i Oslo. Det ska bli kul att testa lite nya grejer. Nu blir det lite thé framför tv:n!
Tjing!

Visa fler inlägg