Paleogodis, Paleomellis, Recept Baconinlindade dadlar

Matlådor, matlådor, matlådor...

Jag har inte riktigt haft tid att göra matlådor efter semestern men idag så har jag tagit mig i kragen och gjort lite grann iallafall.
Jag gjorde tre stycken med rostade rotfrukter och angusbiff (100% rent nötkött) och tre stycken med en pytt med morötter, rödbetor, lök och kryddig korv (95% kötthalt) och ägg förstås.
Jag hade dessutom bacon som jag var tvungen att ta hand om så som bonus blev det baconinlindade dadlar, ingen matlåda direkt men som tillbehör - guuud så gott, och enkelt!
 
Baconinlindade dadlar
 
1 pkt bra bacon
16 färska dadlar (eller typ 20 om du som jag stoppar några i munnen under tiden)
 
Dela baconet i två delar och linda in varje dadel i en baconbit.
Jag tar bort kärnan innan men den kan lika gärna vara kvar så kan man ta bort dem när man äter dem.
Lägg skarven nedåt och grädda dem i en ugnsäker form i 200 i 15 min.
Är godast ljumna men helt ok kalla.
 

Kaos i köket när jag drar igång =)

//J

 
#1 - - Malin W:

Baconinlindade dadlar är ju så himla gott! =)

Svar: Eller hur?! Fast det mesta med bacon är gott, haha!
vidmittbord