Allmänt, Recept kanderade mandlar, mordgåta

Jag gick utanför boxen och mördade en kapten ;)

Nu är det en hel vecka sedan jag skrev något här! Skäms på mig, jag skulle ju skärpa mig och bli mer strukturerad, men här kommer ytterligare ett rörigt och sent inlägg =)

Idag har jag varit så extremt sugen på sötsaker men som tur är så hade jag inget jätteonyttigt hemma. Så jag gjorde mitt relativt nyttiga 'go-to' godis, kanderade mandlar!


Jag torrostar mandlar, har i lite dadelsirap och sedan kokosflingor. Sist men absolut inte minst, Himalayasalt!
Det är ett perfekt snacks!

Den här helgen har vi firat Martins bror med en annorlunda överraskningsfest. Först var det som ett öppet hus och sedan en mordgåta där vi som gäster hade fått varsin roll, jag var mördaren haha!! Jag fick i uppgift att mörda min man för att han varit otrogen och tänkte skilja sig. Det var ett annorlunda upplägg och jag fick kliva ut ur min bekvämlighetszon men det var mycket roligt. Vi skulle vara ett uppklätt sällskap på ett lyxigt kryssningsfartyg. Efter en del funderande så hämtade jag inspiration från Audrey Hepburn i Breakfast at Tiffanys. Födelsedagsbarnet...Det var roligt att träffa en massa nya människor =)


Här gråter jag vid min mördade man (den fiktiva), fast jag tror bestämt att han skrattar =)
Min man och jag... (Den riktiga)

Några glas vin senare... =)

Ikväll körde vi spinning och sen gick vi till Intersport som hade tjejkväll. Alltid roligt att få shoppa loss till bra priser, idag var inte jag värst iallafall för det var Lisa!
Nu ska jag vila mina ben inför morgondagens bodybalance och bodycombat. 

Kram
//J 
Visa fler inlägg