Julmarknad, födelsedagsfest och köttsoppa!

Jisses, det är mer än en månad sen jag skrev här... Men jag har helt enkelt inte haft tid. Varje gång som jag har satt mig vid datorn så är det jobb som har gällt. Och det är ju kul det med =)
 
Jag har inte hunnit att vara så mycket i köket heller men ikväll gjorde jag i alla fall ett storkok på köttsoppa och fyllde på frysen med matlådor...
 
 
 
Det har varit mycket 'fel' mat i helgen, god men inte så lämplig för mig =)
Bland annat så var vi på 28+ i fredags på middagsmöte, grymt mysig restaurang, den kan jag klart rekommendera om ni är i Göteborg. Jag tror att man kan äta ganska paleoish där men vi tog en avsmakningsmeny så det blev som det blev.
Och sen har det varit ett jättetrevligt födelsedagskalas för Martins pappa och ett härligt julbord med kollegor i Göteborg. Som sagt gott och trevligt men kanske inte så nyttigt =)
Sen avrundade vi helgen på Lisebergs julmarknad, jag, Martin, Anton, Simon och Fredrik.
 
 
De hade massor med snösprayade granar och snögubbar, hur mysigt som helst!
 
En annan anledning till att jag inte har haft tid att skriva så mycket på bloggen är att vi har spontanköpt en lägenhet!
En lite mindre och mer centralt. Så nu måste vi ju sälja vår också! Vi har redan börjat att rensa lite inför fotografering och visningar.
 
Nu kommer ju inte vi att vara hemma då för då är vi i Thailand, tjohoo!!
Där ska jag bara ta det lugnt och sola och bada!
Och skriva lite på två nya föreläsningar som jag ska ha i april =) Kul kul!!
Vi skulle ta en inspirerande bild men vi har haft så mycket att göra så jag fyllde bara en bricka med härliga grönsaker sent en måndagkväll, Martin tog tre kort, jag valde ett och så här blev det...
 
 
Jaja, jag har aldrig varit vidare fotogenisk men men...
Synd att jag inte hade mer tid på mig, lite brunare, på en strand i Thailand med en kokosnöt hade väl varit mer inspirerande?
 
Många kramar och jag lovar att det inte ska ta så lång tid till nästa inlägg =)
//J