Kortaste och mentalt jobbigaste löpturen.

De dagarna som jag är i Hässleholm blir ju ganska långa och faktiskt ganska intensiva eftersom jag trycker in så många möten som möjligt när jag är där.
Men har man påbörjat ett runstreak så har man - det blev alltså en sen och väldigt jobbig löptur ikväll. Och den kortaste sedan jag började med mitt runstreak!! 
 
Dessutom kliade det i ögonen så jag blev tvungen att skippa linserna - och jag gillar INTE att springa med glasögon.
 
Men eftersom jag var sååå nära att strunta i det så får jag väl ändå vara nöjd att jag tog mig ut.
 
 
Några visdomsord på vägen =)
Imorgon tar vi nya tag!
 
Kram
//J
Allmänt, Runstreak Runstreak

Runstreak!

Det ska ju vara jag förstås som startar ett runstreak i mörkaste november, dessutom har det varit riktigt kallt och imorse snöade det till och med.
Ett runstreak är ett visst antal dagar där du springer varje dag, det spelar egentligen ingen roll hur långt bara att du tar dig ut på en tur.
Därför kan man springa varje dag, vilodagarna  begränsar man till ett par kilometer och sen så är det bara att lägga upp löpningen efter behov. Intervaller, långlöp, kanske blandat med teknikpass...
Jag har tänkt att börja med sextiofem dagar.
Jag valde just sextiofem för om sextiofem dagar så kommer jag hem från Thailand - och vem vet, är man van vid sol och stränder så kanske man inte har lust att ge sig ut i kyla och snö för att springa =)
Men det är fyrtiofem kalla dagar innan vi åker så det är bara att bita ihop...
 
 
Imorgon blir det transportlöp till gymmet för lite soma move, härligt =)
 
Kram
//J
Visa fler inlägg