Tågspaning!

Oftast är det helt ok att åka tåg och ibland är det bara jobbigt, det beror säkert en hel del på vilket humör man själv är på =)
 
 
 
Nu, på väg hem från Hässleholm så delar jag vagn med ett gäng intressanta personer.
Det är ingen som är störig eller så, men de mittemot (jag sitter vid ett bord) diskuterade alldeles nyss ganska hetsigt om vem som skulle ha fönsterplatsen. De känner inte varandra och mannen fick till slut ge sig då de kunde konstatera att symbolen för fönsterplats var placerad vid hennes platsnummer.
Lite synd tycker jag eftersom det slutat med att det är mig han har suttit och sparkat på hela tiden.
 
Datorer verkar att vara ett populärt sällskap för de som åker själva. En del, liksom jag, jobbar medan andra tittar på film. Vissa med hörlurar och vissa utan. Det är en tjej i tjugofem-årsåldern fyra rader fram som helt uppenbart tittar på flera avsnitt av 'BigBangTheory'. =)
 
Och det kliar i fingrarna på mig att gå fram till mannen som sitter snett över gången och ge honom mitt visitkort. Han behöver verkligen nya glasögon, han har tejpat dem precis som Harry Potter.
 
Så här års är det också roligt att se vad folk väljer för ytterkläder, en del tror faktiskt fortfarande att det är sommar medan en del redan har tagit fram vinterjackan.
 
Hmm, alla dessa noteringar får mig oundvikligen att fundera på hur andra ser mig... =D
 
Jaja, om en timme är jag framme så nu ska jag luta mig tillbaka och betrakta alla andra.
Kram på er!!
//J
Visa fler inlägg