Allmänt, Föreläsning HIT-Skänninge

Vilken lyckad helg!!!

Den här helgen har varit fullspäckad men rackarns vad rolig den har varit.
Vi hade en ganska lugn och sansad fredagkväll där jag förberedde mig lite inför lördagens föreläsningar, vi drack lite gott rödvin och åt lite italiensk plockmat framför tv:n med datorn i knät.
Anton hade spelat basket hela eftermiddagen så han somnade tidigt =)
 
Lördagen blev superlyckad!
Erik och Helen hade styrt upp ett jättebra träningsevent med olika träningspass och föreläsare (däribland undertecknad). Jag träffade flera inspirerande människor och speciellt en tjej som gjorde otroligt starkt intryck på mig. Kanske till och med börjar med triathlon tack vare henne, haha!
Jag hade en av de första föreläsningarna på morgonen och det tog nog en stund innan jag blev varm i kläderna, lite seg på morgonen som man är. Föreläsningen efter lunchen kändes jättebra, jag skippade manuset för jag hade så bra och intresserade 'åhörare' så att det blev en mer levande diskussion.
Roligare än att bara stå rätt upp och ned och föreläsa tycker jag!
Det började med att en tjej ställde frågan om jag lever som jag lär - Ouch! Upp till bevis med en gång!
 
Jo, jag försöker att leva som jag lär. Det är svårt så jag började med en riktlinje på 80/20. Alltså 80% strikt paleo och 20% 'vanlig' mat. Idag försöker jag att hålla mig till 12/2. Alltså ha två dagar på en fjortondagarsperiod där jag tillåter mig att inte vara strikt...
De flesta har koll på sina närmaste två veckor, om det är födelsedagar, bröllop eller middag med jobbet. Och då kan man placera sina två dagar där det passar.
'Fail to plan is a plan to fail!' - sååå sant!
Det jag inte fuskar med eftersom jag reagerar så direkt på det är gluten.
 
Efter eventet i Skänninge så åkte vi förbi landet, nästa helg ska vi 'flytta ut', då är det officiellt vår =)
Tog ytterligare en kopp kaffe trots att jag druckit en hel del under dagen och en paleokokosboll, trodde att jag hade receptet på bloggen redan men inte... Det kommer imorgon!
 
Hem till goda vänner på lördagkvällen och sen tömma förråd på söndagen och vips så var helgen slut!
Men en trevlig helg har det varit och jag hoppas att alla på HIT - Skänninge också blev nöjda.
 
Kram och hoppas att ni har en ny härlig vecka att se fram emot!
 
//Jessica

Svårt att fokusera...

Jag har slarvat lite med kosten på sista tiden. Mitt i flyttstök och renovering av kök så har planeringen hamnat efter och det visar sig direkt.
'Fail to plan - plan to fail' säger man ju och i mitt fall så stämmer det verkligen.
Jag glömmer liksom bort att äta och då blir det panik när man ska slänga ihop något. Det har blivit hämtmat och utemat i mängder nu.
När jag slarvar med maten så blir jag okoncentrerad och lite disträ, jag blir irriterad på småsaker och störs av höga ljud. Mina tankar spretar åt alla håll och jag påbörjar nästa tanke/mening innan jag hunnit att avsluta den första.
Och nu har jag inte tid att vara ofokuserad, jag har två föreläsningar den 22 april som jag hur mycket material till som helst. Men jag måste 'koka ner' det till 2x1 timme. 
Det är inte bra att vara ofokuserad när jag måste välja ut det viktigaste och dessutom få en röd tråd i det hela.
Jag skulle ha filmat för längesen och hinna att korrigera/förbättra men men, det blir nog bra i slutändan =)
 
Det är ju HIT i Skänninge som är eventet, sista anmälningsdagen har varit men det går att efterboka https://www.esinmotion.com/h-i-t-i-skaenninge
 
Passa på att anmäla er det kommer att bli en dag fylld av träningsglädje och inspiration!
 
//Jessica
 
 
Visa fler inlägg