Allmänt abergsroadtrip17

#abergsroadtrip17 , #paleokompaniet

Halloj sommarvägar, nu kommer vi!
Familjen Åberg drar på husbilssemester genom Europa.
Något decimerad familj förstås då det bara är jag, Martin och Anton.
 
Vi (läs jag) har varit lite sugna på husbil ett tag, vi har ju haft husvagn snart 10 år så det är ju dags att byta upp sig =)
Jag gillar ju bilden av husbilägande. Som då i mina ögon är lite hippieliknande med surfbrädor och cyklar på en hederlig folkabuss =)
 
Nu kommer vi att åka en sprillans ny Bürstner istället =)
 
 
Fast innan vi köper en husbil så vill jag nog kolla in UAZ, en rysk militärbil som fortfarande är i produktion. Grymt söt och terränggående, haha! Tänk er den med en bräda på =)
 
 
I vilket fall som helst så är det smidigt att ha sitt eget kök med sig när man måste vara lite kräsen med maten. Det kommer med all säkerhet att missas lite och en hel del av godare dricka kommer att intas då vi kommer att åka genom fina vindistrikt. Men jag kommer att försöka att hålla mig på rätt spår så mycket som möjligt för är det nån gång man inte vill ha ont i magen, leder och kliande eksem så är det när man är på resande fot.
 
Vi kommer att kunna följas på instagram under hashtaggarna #abergsroadtrip17 och #paleokompaniet. Och även här på bloggen förstås =)
 
Önska oss lycka till!
Kram
//J