Halvtid på husbilssemestern!

Det här med husbil, det är egentligen TVÅ livsstilar!
Husbilsägare A har ett extremt bekvämt liv, tar in på fina campingar med sin stora, fina husbil. Äter på restaurang morgon, middag, kväll. Och pöser på stranden med en öl däremellan.
Husbilägare B åker en campingvan med endast det nödvändigaste, cykel och en SUP-bräda. Parkerar lite varstans där det finns en sevärdhet eller ett berg att bestiga. Roar sig på dagarna med fysiska aktiviteter och lirar lite gitarr under tiden kvällsmaten tillagas på trangiaköket.
Haha, naevars, kanske inte riktigt så men något åt det hållet. Det är extremt kul att studera människor =)
Den här resan har väl vi varit mest 'A' men jag är nog mer 'B' egentligen (förutom att jag är totalt omusikalisk så det blir ingen gitarr till kvällsmaten) - det bästa vore ju förstås en blandning av båda.
Vi har helt klart rört på oss för lite under den här semestern, längsta turen var 10km vid Mondsee men där var så vackert att jag var tvungen att stanna och ta kort hela tiden. Och en hel del beachvolleyboll har det blivit förstås men det grämer mig att jag inte tog med min SUPbräda, visst går det att hyra men det är inte samma sak...
 
Och på tal om att hyra - funderar man på att köpa husbil så är det superbra att hyra en först men det är ju absolut inte samma sak som att äga en. Det är som att hyra en stuga i fjällen, det mesta finns men det är inte mina grejer. I den här husbilen fanns inte ens äggkoppar! Vem kan leva utan ägg? Bagatell för det löser sig ändå men ni fattar?
 
Här kommer lite bilder, men det går inte att rättvist återge den vackra natur som vi har sett, bergen blir mindre på kort, solnedgångarna mindre färgrika och att man missar dofter och ljud ska vi inte ens nämna...
 
 
 
 
 
Jag ska rensa lite bland bilderna så kommer det mer =)
 
Jaha, jag som trodde att jag skulle innan skriva mer på bloggen under semestern men det har varit något att göra hela tiden, vilket i sig har varit väldigt kul förstås =)
Och vid de tillfällen som jag haft tid så har det inte funnits uppkoppling, vilket i sig också varit ganska bra förstås =)
 
Jag har hunnit att planera lite inför hösten, kommande kurser som jag ska hålla i och ev en intervju med Aftonbladet. Jag ser redan fram emot en händelsrik höst.
 
Nu ska jag bada =)
Kram
//JÅ