Gurkmeja för lederna...

Jag brukar ta gurkmeja varje dag, dels för att det är antiinflammatoriskt och hjälper till att ta upp övriga vitaminer men också för att jag tycker att det är gott.
När jag vill ha något värmande så gör jag guldmjölk ( http://vidmittbord.se/2016/january/guldmjolk-for-kropp-och-sjal.html ) eller på sommaren gör jag en shot med gurkmeja, svartpeppar, äppelcidervinäger och citron.
Gurkmeja är bra för mycket och man bör ta det tillsammans med nymalen svartpeppar så tas det upp lättare i kroppen. Det är pepparens piperin som hjälper gurkmejans kurkumin att absorberas. 
 
Idag tog jag dessutom en kopp Pukka-thé, turmeric gold. Jättegott men jag vet inte hur mycket gurkmeja man får i sig av det =)
 
 
Idag har jag varit 'ledig'. Konstigt att man tror att man ska hinna med så mycket när man inte är på jobbet, haha!
Jag har iallafall tvättat, städat, pratat med mamma, druckit kaffe, tagit fram julsakerna (för att kolla vad jag har, vi flyttade ju i våras och det har hänt förr att saker försvunnit)
Jag har hållit igång hela dagen men i min egen takt så det har känts helt ok, speciellt eftersom jag gått runt i pyamasbyxor hela dagen. Och lyssnat på 'Så mycket bättre'-låtar på Spotify.
Älskar både Unos och Anders tolkning av Sabinas låtar.
 
Jag beställde förresten kosttillskott i morse och fick det hemlevererat ikväll klockan sju, vilken service!
Tack Apotea!
Nu ska jag njuta av mitt thé och se på fotbollen.
 
Kram
//J