Paleo på resande fot!

Jag har varit på språng väldigt mycket på sista tiden och inte alls haft mycket tid i köket. Men det går att leva paleo ändå! Eller kanske lite mer paleoish, ska jag väl säga för det är svårt att kontrollera vad restauranger kryddar med eller steker i osv.
Jag har alltid olika paleobars i väskan om det skulle vara så att jag inte kan hitta nånting som åtminstone påminner om paleo.
Annars är en klassiker (i dubbel bemärkelse) Ceasarsallad. Be bara att få utan krutonger och dressing. Eller om du ändå vill ha lite dressing så be att få den bredvid så att de inte dränker salladen! Och visst baconet är garanterat inte från gräsbetande djur och om du inte tål parmesan så peta bort den med.
Jag klarar parmesan, det är en så hårt lagrad ost så mjölkproteinet påverkar mig inte - men det är väääldigt individuellt!
 
Med det jobb som jag har så måste jag prioritera och jag har lärt mig att göra aktiva val innan resor.
Det är inte bara maten som påverkar under en jobbresa, det är även stress och miljö (extremt torr miljö i de flesta mässmiljöer). Men jag brukar förbereda mig genom att vara extra strikt innan och efter resan, och paleoish under själva resan. Det funkar för mig, men alla är vi individuella som sagt.
 
Den här helgen hämtade vi vår nya husbil!
Där har vi det optimala när man både vill resa och äta sin egen mat =)
Vi hyrde ju husbil i somras, först en 'stor' två veckor i Europa och sen en liten plåtis fyra dagar i Sverige.
Så nu köpte vi en stor plåtis, haha! Älskar den redan, just nu sitter jag vid en sjö och skriver detta (inte för att jag ser sjön för det är kolsvart ute och klockan är bara sju...)
 
 
Och så införskaffade jag en omnia-ugn, så nästa sommar får ni se såna recept, måste öva lite först bara =)
 
 
Lite roligt var det att komma hem från Paris och se sig själv i Aftonbladet, även om jag hade önskat att bilderna blivit bättre och att hon tryckt på andra saker i intervjun, men men, det viktigaste för mig är att fler får upp ögonen för paleo och att det inte är en diet utan en livsstil... För mig har det betytt ett helt nytt liv.
 
 
Kram!
//Jessica