Min älskade trollskog!

I helgen har vi haft jättemysigt besök från Martins syster med familj. Alltid roligt att träffas, vilket vi gör alldeles för sällan. Tyvärr var väl inte vädergudarna på vår sida men men...

Martin och jag hann även att ta några skogspromenader. Jag älskar den trollskog som finns här. Det är en riktig urskog och man kan lätt föreställa sig ett och annat troll bakom stock och sten =)

 

Det fanns massor med svamp, tyvärr är vi lite för outbildade på svamp så det blev bara de klassiska, kantareller, taggsvamp och trattisar...

 
Absolut inte den största kantarellen men fin!
Fast, vackraste svampen är väl ändå den röda flugsvampen?
 
 
 
Jag älskar hösten när den är så här. Tyvärr har det blandats med riktiga ösregn så vi har inte hunnit att måla färdigt panelen på södra gaveln än men det ska vi väl få till innan vintern hoppas jag. Nästa helg ska jag sätta i innerfönstrena och vinterbona, det är ganska gött det med även om den här sommaren har varit alldeles för kall och kort.
 
Nu blir det lite stekta kantareller, igår blev det stekta kantareller på stekpannebröd och i förrgår svampsoppa - det gäller att passa på att njuta av skogens guld!!
 
Kram
//J