Thailand <3

Nu har vi varit i Thailand i två veckor och det är en dryg vecka kvar. Vi har haft det varmt och skönt med mycket badande, både i pool och hav. Tyvärr har vi även haft morfar på sjukhus pga av en otäck infektion med bland annat septisk chock som följd. Som tur är så hann vi till sjukhuset i tid så att han fick rätt vård.
Där blev läkarna chockade över all medicin som han får för bland annat blodtryck och hjärta. De tog bort alla mediciner utom en och menade på att mixen av tabletter var en del av problemet och att infektionen 'bara' var den utlösande faktorn.
Nu är han som tur är hemma i byn igen men vi åker in en gång om dagen så att han får medicin via dropp, med resan fram och tillbaka så tar det ca tre timmar men det är det värt för han mår mycket bättre nu.
 
Här leker Mel och jag i sanden på Koh Thalu, det är en av Thailands nationalparker och det är en fantastisk ö för snorkling och sandslott.
 
På julafton åkte vi jetski, första gången för mig och det var grymt roligt =) Fick nästan träningsvärk både av att hålla mig kvar och av skratt =)
Och medan vi gjorde det så fick pappa fira på sjukhuset (med fantastisk personal, han fick t om en tomteluva), det kommer nog att bli en julafton som vi båda kommer att minnas... 
 
Kvällarna blir ju fort mörka här men det är fantastisk att kunna sitta ute och njuta av värmen. Det är tredje gången som vi är här utanför Ban Peh, det är väldigt mysigt, inte så 'turistigt' och för att inte tala om den gästfrihet som vi mötts av här =)
 
 
Allt måste förevigas och Mel har blivit en mästare på selfies, haha!
 
Maten är fantastiskt god och även fast jag inte äter helt paleo här så mår jag jättebra och sover som en stock om nätterna. Vi simmar våra längder varje dag och varvar morgonturer med vårt 'bråttompass'.
Bråttompasset är tre varv bestående av 6 burpees, 6 armhävningar, 12 jumpin'lounges, 6 situps, 6 djupa benböj och 6 höga hopp. Ett varv ska gå under minuten och vila 30 sekunder emellan varven.
Det låter som ingenting men är faktiskt grymt jobbigt i den här värmen, haha! Och ihop med simning eller löpning så blir det en alldeles utmärkt semesterträning.
 
Kram och hoppas att ni har haft en trevlig jul, nu ser vi framemot nya året!
//Jessica