Allmänt, Recept Smartbars

Combat och smartbars...

Nedan följer ett inlägg som skulle publicerats för längesen om inte bloggen strulat...
 
Ikväll somnar jag med ett leende! Jag är helt slut i kroppen efter bara 45 minuter bodycombat, men det var ju sååå roligt att köra igen! Har ju inte kört combat på hur länge som helst, bara en gång utomhus i somras för Björn och sen ett 'smakprov' under eventpasset på nyårsafton.
Egentligen räcker 45 minuter för att ta ut sig helt, bara man kör järnet hela tiden. Och så kul som det var så går det ju inte att maska =)
Tyvärr så ligger nästan inga pass så att det passar mig, jag kommer att kunna gå en gång var fjärde vecka ungefär =(  Och det är faktiskt nästan inga gym som har bra pass som funkar för medlemmar som jobbar i butik...
 
Idag gjorde jag även smartbars/proteinbars att ha som mellanmål. Det finns helt ok färdiga produkter att köpa men det är ju så förjordat dyrt. 
Här är dagens recept iallafall, det blev åtta stycken.
 
Smartbars med en touch av chai...
 
5 dadlar utan kärnor
8 paranötter
1 dl chiamjöl
1 dl mandelmjöl
1 tsk kokosolja
0,5 tsk vaniljpulver
0,5 tsk kanel
0,5 tsk kardemumma
0,5 tsk ingefära
0,5 tsk citronsaft
 
rostade kokosflingor att 'rulla' dem i.
 
Mixa allt utom kokosflingorna, det ska gå ihop till en deg.
platta ut degen och skär till lagom stora bitar och täck dem med rostade kokosflingor.
Paketrera dem i bakplåtspapper och förvara i frys.
 
 
 
Man ju givetvis krydda med vad man vill och man kan använda chiafrön istället för chiamjöl men just idag var jag lite sugen på 'chai-liknande' och är lite trött på chiafröna =)
 
Avslutar med två bilder från en fantastisk vandring som vi gjorde igår, bara 6 km men utan stigar och med ordentliga höjdskillnader, och ett härligt väder!
 
 
 
Kram och sov gott! Det ska jag göra, imorgon ringer klockan tidigt för bodypump - varierad träning är ju mitt mål för 2018!
 
//Jessica