Hej då 2017 och hej på dej 2018!

2017 var nog ett bra år men med ett lite för högt tempo där jag tog på mig lite för mycket och inte gav mig själv tillräckligt med tid för träning och återhämtning. 
Så jag är inte ledsen för att säga Hej då till 2017 och Hej till 2018.
Jag ser framemot ett 2018 som i och för sig kommer att innehålla minst lika mycket som 2017 men med en helt annan struktur. Jag ska helt enkelt bli bättre på att planera!
Det säger jag i och för sig varje nyår =)
 
För återhämtning så har jag ju förstås vårt älskade lantställe och så vår nya husbil som vi köpte i höstas. Både Viggedal och husbilen kommer att bli utgångspunkter för vår nya hobby som är - vandring!
 
Jag önskade mig en del saker i julklapp som skulle passa till nya intresset, och jag fick både en ryggsäck och hammock med tillhörande tarp. Och av Simon fick jag presentkort och en mattermos.
Av tomten (läs mig själv) så fick jag en Garmin Fenix 5s, en pulsklocka med massor med funktioner som är anpassat till bl a multisport och vandring. Det ska bli kul att lära mig den =)
 
Mitt 'nya liv' 2018 börjar utvändigt med kortare frisyr och invändigt med mer personligt anpassad paleokost än förut. I jul har jag blivit väldigt förtjust i pepparkaksgröt (recept från Under vårt tak) så den kommer jag nog att fortsätta med ett tag till, kanske byter ut kryddorna vartefter...
 
 
 
 
... och sedan får jag väl byta ut chokladasken mot en 'Saladdinask' =)
 
Haha, nae vars inte bara sallad här inte. Jag ska däremot leka lite mer i köket och få fram lite bra och enkla recept, det här året som gått har jag inte varit så kreativ...
 
God fortsättning på det nya året!
Kram
//Jessica