Garda-sjön <3

Garda-sjön står nog på mångas 'bucketlist', den har iaf varit på min bucketlist ett tag.
Och den står fortfarande med! Förut som 'Se Garda-sjön innan jag dör' och nu som 'Återse Garda-sjön innan jag dör'.
Vi stannade vid en camping i norraste delen av Garda, Nago-Torbole. Campingen heter Europa och är populär bland surfare. Pyttesmå platser så återigen är jag tacksam att vi valt en så smidig campingbil.
 
 
Det var smala gator och mitt på platserna så kunde det stå träd =)
 
Lake Garda har underbart vatten, klart och fint. Stranden är stenig men det gör inte så mycket.
Utmed sjön så går strandpromenaden som var perfekt att ta morgonlöpturen på. Och vi var inte ensamma, tror att just den här platsen är omtyckt bland hurtiga människor, haha! 
Nästa gång så ska vi nog ta en cykeltur nerför bergen. Man kunde hyra mountainbikes och bli skjutsad med buss upp i bergen så att man bara cyklade ner.
 
 
 
 
 
Just de dagarna som vi var där så blåste det inte så mycket så vattnet var ganska lugnt. Passade oss egentligen bra eftersom vi inte hunnit att använda SUP-brädorna så mycket i år, vi behövde träna lite =)
Vi har två uppblåsbara SUP-brädor, perfekt att ha med sig, de packas som en ryggsäck (ungefär i storlek som en vandringsryggsäck 60l)
På torsdagen firade Martin och jag vår 15-åriga bröllopsdag, jag tycker att vi kan fortsätta att fira bröllopsdagar vid Garda =)
Jag fick en ring som påminner om Garda-sjöns vatten, djupt turkos.
 
 
Jag hade kunnat stanna här hela semestern men jag är ju gift med en rastlös själ, så nästa stopp Sotto Marina och Venedig...
 
Kram
//Jessica