Första dagarna i Europa...

Vi lämnade campingen i Älmhult strax före tio på söndagen och stannade bara för att handla. Sen tog vi oss via bron över till Danmark och sedan färja Gedser-Rostock.
Galet egentligen att vi åker som personbil =) Halva priset på överfarten ju... Och det är bara 2 cm som skiljer oss från det dubbla... Men, det var ju en av anledningarna till att vi ville ha en liten bil. Dels att det är grymt smidigt och att det faktiskt blir billigare att ta sig ner i Europa.
Och jag skulle välja vår Siri alla gånger, det är inte bara en smidig och lättkörd bil, hon har dessutom allt man behöver (och mer därtill) och framförallt en ganska stor sällskapsyta, och som alla vet så gillar vi ju att sitta och tjöta och spela spel =)
 
Testade nya brödrosten... 
 
 
...och omnia-ugnen...
 
 
 
Vi åkte på vackra vägar...
...och spelade olika spel, bl a trädgårdsyatzy! (Jag vann!)
 
Jag ska försöka att uppdatera bloggen under resan men ibland hinner/prioriterar jag inte eller som nu på senaste campingen i Fichtelsee, så fanns det ingen mottagning alls! Kan iofs vara skönt ibland...
 
Kram
//Jessica
 

Äntligen semester!

Trodde nästan inte att den här dagen skulle komma!
Men helt plötsligt så var den här och jag var trots allt oförberedd! Galet, men sant.
Jag har ju vetat ett tag att efter midsommar så har jag (äntligen) tre veckor semester! Men på något konstigt vis blev det ändå panikpackning av husbil och nytvättade, blöta kläder för att jag inte hunnit att tvätta det jag vill ha med mig i tid...
Men, det är som Martin säger, det finns affärer och vi kan handla ut med vägen. Och ni ska veta att han kommer att få äta upp sina ord när jag hittar en massa snygga kläder, haha! Fast jag tror att han menade typ mat och hygiengrejer, haha!
På grund av ändrade midsommarplaner så kom vi iväg redan idag istället för söndagen. Så matchen mellan Sverige och Tyskland såg vi på en camping i Älmhult. Där fanns en restaurang med storbildstv och en hel del tyska fans. Tyvärr så gick det som det gick, Tyskland var väl värda vinsten iofs men nu håller vi tummarna när Sverige möter Mexiko om ett par dagar.
 
Vi kommer att finnas på Insta under #abergsroadtrip18 så följ oss gärna både där och här  =)
 Här står hon, vår fina Siri. Packad och klar inför resan...
 
Och här är vi på väg. Bilden blev lika suddig som jag ser världen just nu =)
Haha, naevars, men jag testar OrtoK-linser just nu och vänsterögat strular för mig - linsvila i en vecka var beskedet jag fick samma dag som jag gick på semester, inte kul! Högerögat funkar jättebra iaf, man får vara glad för det eftersom det är mitt 'bästa' öga.
 
Men som sagt, följ oss gärna på sociala medier, vi ska försöka att uppdatera regelbundet =)
 
Kram
//Jessica
 
Visa fler inlägg