Äntligen semester!

Trodde nästan inte att den här dagen skulle komma!
Men helt plötsligt så var den här och jag var trots allt oförberedd! Galet, men sant.
Jag har ju vetat ett tag att efter midsommar så har jag (äntligen) tre veckor semester! Men på något konstigt vis blev det ändå panikpackning av husbil och nytvättade, blöta kläder för att jag inte hunnit att tvätta det jag vill ha med mig i tid...
Men, det är som Martin säger, det finns affärer och vi kan handla ut med vägen. Och ni ska veta att han kommer att få äta upp sina ord när jag hittar en massa snygga kläder, haha! Fast jag tror att han menade typ mat och hygiengrejer, haha!
På grund av ändrade midsommarplaner så kom vi iväg redan idag istället för söndagen. Så matchen mellan Sverige och Tyskland såg vi på en camping i Älmhult. Där fanns en restaurang med storbildstv och en hel del tyska fans. Tyvärr så gick det som det gick, Tyskland var väl värda vinsten iofs men nu håller vi tummarna när Sverige möter Mexiko om ett par dagar.
 
Vi kommer att finnas på Insta under #abergsroadtrip18 så följ oss gärna både där och här  =)
 Här står hon, vår fina Siri. Packad och klar inför resan...
 
Och här är vi på väg. Bilden blev lika suddig som jag ser världen just nu =)
Haha, naevars, men jag testar OrtoK-linser just nu och vänsterögat strular för mig - linsvila i en vecka var beskedet jag fick samma dag som jag gick på semester, inte kul! Högerögat funkar jättebra iaf, man får vara glad för det eftersom det är mitt 'bästa' öga.
 
Men som sagt, följ oss gärna på sociala medier, vi ska försöka att uppdatera regelbundet =)
 
Kram
//Jessica