Kung Bore tappar greppet!

I söndags var vi ute vid Trollegater igen och vandrade, den här gången höll vi oss lite mer på skogsvägar och lite mindre på stigar. Det var inte plogat överallt men det var iallafall inte så illa som förra helgen då vi bara gick dryga 6 km, igår fick vi ihop knappa 2,5 mil.
 
 
När vi genade genom ett sommarstugeområde så var det till och med barmark =)
Annars var det snö att pulsa igenom och isbana att halka fram på...
 
 
Vi stannade och åt lunch vid en sjö, jättefin utsikt och god matsäck på stekpannebröd fyllda med kyckling.
 
 
 
Det var ganska kallt men skönt i solen och det märktes att våren trots allt är på väg, kung Bore är på väg att tappa greppet =)
Skönast hade vi det i solen när vi fikade på eftermiddagen. Där droppade det så mycket från träden att det nästan lät som om det regnade.
 
 
 
Vi laddade upp innan vi stack ut också förstås, vandring handlar minst lika mycket om mat som att röra på sig, haha! Martin tog ett kort när jag moffar in frukost (hmm) Jag har på mig mitt älskade underställ från Revolution Race, jag ska köpa ett till (i ett annat mönster), skulle kunna gå i det jämt det är så skönt!
 
 
Allt som allt så var det en underbar dag med över 5 timmar i sol och skog och  det bästa kortet blev nog det här, bilden riktigt skriker D-vitamin =)
 
 
Nu har det varit en hel del vinterbilder, dags för lite vårbilder snart?! Kanske från årets första kanottur?
Eller på en massa blåsippor som tittar upp ur löven vid utedasset?
Jaja, den som väntar på nåt gott...
 
Kram
//Jessica