Tillbakablick på 2018, bildkavalkad.

Vi brukar varje nyårsafton göra en lite tillbakablick på året som gått, för att det är ganska lätta att glömma de mindre sakerna som ändå utgör den största delen av året.
I år satt vi på Freedom Beach så tillbakablicken blev inte nerskriven då, men här kommer den i alla fall. Vi valde att ta den månad för månad =)
 
 
 
 
Januari: I början av året så utforskade vi Östgötaleden runt torpet. Det blev en hel del vintervandring och mys i stugan.
 
Februari: Pappa fyllde 70 år och vi firade honom med en fantastisk middag på PappaGrappa i Linköping.
 
 
Mars: Vintervandringarna fortsatte och utprovning av lämplig ryggsäck.
 
April: Första april var första dagen vi tog ut Siri ur vinterförvaringen. Vi åkte till Omberg första resan, den första resan av mååånga. Vi var på Öland och sen på Valborgsmässoafton flög vi till Rom för några trevliga dagar med Sandra och Erik.
 
Maj: Vi fortsatte med husbilsresorna, bl a till Oslo och Simon där vi stannade flera jättehärliga dagar. 
 
Juni: Mamma gjorde en gråstarrsoperation, jag jobbar ju med optik och vet en del genom det men det var lite annorlunda att få följa med på nära håll. Hon gjorde den i Jönköping så vi stannade till i Gränna, där köpte vi vår espressobryggare och emaljkoppar till husbilen. Midsommardagen påbörjade vi vår resa genom Europa.
 
Juli: Resan i Europa tog oss genom Tyskland, ner till Italien och Gardasjön. Venedig var också en upplevelse. Efter en vecka i Kroatien så tog vi oss via Zell am See hemåt. Bilden från Gardasjön får representera Europaresan i den här fotokavalkaden.
 
Augusti: Sommaren var ju extremt varm och solig i år och vi har paddlat jättemycket paddleboard, både på europaresan, på Öland och ute på landet. I vågor och i stilla vatten.
 
September: Början på hösten var ju också varm och härlig så Martin och jag utnyttjade husbilen när vi skulle åka iväg och jobba, både till Kalmar och Kungsbacka. En hel del löpning blev det eftersom jag inte varit sugen på gymet den här hösten.
 
Oktober: Vi startade oktober med ett av de lerigaste lopp jag vet, Tjurruset. 
 
November: Martin fick en spahelg utav mig när han fyllde år i oktober så november började med en lyxig helg med romantik och lyx som tema och helgen efter vandrade vi och övernattade på östgötaleden med lägereld och kyla, haha!
 
December: Här skulle egentligen semester och sol varit det mest minnesvärda men troligtvis kommer vi att minnas pappas sjukhusvistelse mest, även om vi har haft det skönt också.
 
 
 
Bläddrade igenom gamla blogginlägg och tycker att detta från nyåret 16/17 fortfarande är bra =)
http://vidmittbord.se/2016/december/7-satt-att-halla-dina-nyarsloften.html  
 
 
Vill helst vara kvar här men nu har nedräkningen börjat, på tisdag går planet hem till vintern igen.
Kram
Jessica